Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 11:33

Επιστολή του Αντιπροέδρου του ΔΣ της Ουρολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Σε λίγες μέρες με την διοργάνωση του 12ου Ουρολογικού Συνεδρίου Βορείου Ελλάδος ολοκληρώνεται η θητεία του του Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2017-2019.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα κληθούμε, σύμφωνα με το Καταστατικό, να εκλέξουμε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία.
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την προεδρεία του Γιάννη Βακαλόπουλου - στο οποίο με τιμήσατε με την εκλογή στη θέση του Αντιπροέδρου - ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανόρθωσης της Εταιρείας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στους καταστατικούς σκοπούς και να συνεχίσει δυναμικά την έκτη δεκαετία από την ίδρυση της. Στη διάρκεια της διετίας αναδιοργανώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τόσο στην ιδιόκτητη έδρα μας όσο και με εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε πόλεις της Μακεδονίας και Θράκης. Επιπλέον έγινε προσπάθεια να επενδυθεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων στη στήριξη των νεότερων συναδέλφων για μετεκπαίδευση και έρευνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Καθοριστικός παράγοντας της εξαιρετικά αποτελεσματικής λειτουργίας του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου ήταν ο καλοπροαίρετος διάλογος, η ανεπιφύλακτη διάθεση προσφοράς και τελικά η απόλυτη σύμπνοια στη λήψη και υλοποίηση των αποφάσεων.
Όλα τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν την προσφορά τους και στην επόμενη διετία 2019-2021 και καθώς σύμφωνα με το καταστατικό αναλαμβάνω την προεδρεία του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ελπίζω και εύχομαι οι συνάδελφοι-μέλη της Ουρολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας να τους δώσουν την ευκαιρία με την ψήφο τους να συνεχίσουν να προσφέρουν σε όφελος όλων μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Γιώργος Δημητριάδης
Καθηγητής Ουρολογίας Α.Π.Θ.
Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΟυρΕΒΕ

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

ΣΧΟΛΙΑ