ΟΥ.Ε.Β.Ε.

ΟΥ.Ε.Β.Ε.

Διημερίδα "Ουρολογικά Νοσήματα στην 3η & 4η Ηλικία"

Η Ουρολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει την διοργάνωση της Διημερίδας με τίτλο "Ουρολογικά Νοσήματα στην 3η & 4η Ηλικία".

Παρουσίαση Διαδικτυακής Επιστημονικής Συνεδρίας "Χρήσιμοι ενδοκρινολογικοί χειρισμοί στην καθημερινή ουρολογική πράξη" // 23.ΙΟΥΝΙΟΥ.2021

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε Διαδικτυακή Επιστημονική Συνεδρία με τίτλο «Χρήσιμοι ενδοκρινολογικοί χειρισμοί στην καθημερινή ουρολογική πράξη».

Χρήσιμοι ενδοκρινολογικοί χειρισμοί στην καθημερινή ουρολογική πράξη

Η Ουρολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει Διαδικτυακή Επιστημονική Συνεδρία με τίτλο «Χρήσιμοι ενδοκρινολογικοί χειρισμοί στην καθημερινή ουρολογική πράξη».

Διάλεξη για τον εμβολισμό στην αντιμετώπιση της ΚΥΠ (Τετάρτη 26 Μαΐου και ώρα 15:00)

Σας ενημερώνουμε για την διαδικτυακή εκδήλωση του Εργαστηρίου Ακτινολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ. με θέμα την αντιμετώπιση της υποκυστικής απόφραξης απο Κ.Υ.Π. με εμβολισμό των προστατικών αγγείων.

Ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος σας εύχεται ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

12 Πανελλήνιο Συνέδριο Ανδρολογίας

Η Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία διοργανώνει το 12ο Πανελλήνιο Ανδρολογικό Συνέδριο με υβριδική μορφή από 4 έως 6 Ιουνίου 2021 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός.

Παρουσίαση Μετεκπαιδευτικού Μαθήματος "Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του ουροθηλιακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης" // 7.ΑΠΡΙΛΙΟΥ.2021

Την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε το Μετεκπαιδευτικό Μάθημα (Webinar) με τίτλο "Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του ουροθηλιακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης".

Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του ουροθηλιακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης

Η Ουρολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει Διαδικτυακή Επιστημονική Συνεδρία με τίτλο «Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του ουροθηλιακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης».