ΟΥ.Ε.Β.Ε.

ΟΥ.Ε.Β.Ε.

Εργασίες 18th Greek-German Urological Symposium υπό την Αιγίδα της ΟΥ.Ε.Β.Ε.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 18th Greek-German Urological Symposium, στο Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace στην Κέρκυρα 

Report - NHS FIFE (Queen Margaret and Victoria hospitals)

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, αποδεικνύοντας τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό της χαρακτήρα και υποστηρίζοντας την συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην Ουρολογία, προσέφερε την ευκαιρία στους συναδέλφους Ουρολόγους κύριο Ευάγγελο Πούλιο και κύριο Βασίλειο Καλύβα να συμμετάσχουν στις εργασίες του Ουρολογικού τμήματος του NHS FIFE (Queen Margaret και Victoria Hospitals ) στο Εδιμβούργο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία από τις 12 Μαΐου έως και τις 18 Μαΐου να επισκεφτούν χειρουργεία, τακτικά, να εξασκηθούν σε εξομοιωτές καθώς και να περιηγηθούν στην πόλη.

Παρουσιάσεις 4ης Επιστημονικής Συνεδρίας 2019 "Ηθική και ιατρικό marketing" // 12.ΙΟΥΝΙΟΥ.2019

Αναρτήθηκε το οπτικοακουστικό υλικό της 4ης Επιστημονικής Συνεδρίασης της ΟΥ.Ε.Β.Ε "Ηθική και ιατρικό marketing", που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας.

Πρόσκληση 4η Επιστημονική Συνεδρία 2019 "Ηθική και ιατρικό marketing" // 12.IOYNIOY.2019

Σας προσκαλούμε στην 4η Επιστημονική Συνεδρίαση της ΟΥ.Ε.Β.Ε , με τίτλο "Ηθική και ιατρικό marketing", που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Εταιρείας.

Παρουσιάσεις 3ης Επιστημονικής Συνεδρίας 2019 "Εξελίξεις στη διάγνωση και σταδιοποίηση των νεοπλασμάτων του Ουροποιογεννητικού" // 15.ΜΑΪΟΥ.2019

Αναρτήθηκε το οπτικοακουστικό υλικό της 3ης Επιστημονικής Συνεδρίασης της ΟΥ.Ε.Β.Ε "Εξελίξεις στη διάγνωση και σταδιοποίηση των νεοπλασμάτων του Ουροποιογεννητικού", που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας.

Υποβολή εργασιών 12 Ουρολογικό Συνέδριο Βορείου Ελλάδος

Στα πλαίσια του 12ου Ουρολογικού Συνεδρίου Βορείου Ελλάδος το οποίο διοργανώνει η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 10 Νοέμβριου 2019,

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επικουρικό ιατρό ουρολόγο (Μποδοσάκειο Νοσοκομείο)

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο προτίθεται να προσλάβει άμεσα ιατρό ουρολόγο με το καθεστώς του επικουρικού ιατρού.

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανδρολογίας // 10-11 Μαḯου 2019 // Αθήνα

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι,
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία διοργανώνει το 11οΠανελλήνιο ΣυνέδριοΑνδρολογίας με τίτλο «Παράμετροι και Αξιολόγηση της Αναπαραγωγικής Δραστηριότητας του Άνδρα»,

Συμμετοχή της Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στο 3rd SPRING UROLOGICAL SYMPOSIUM

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία με την Κυπριακή Ουρολογική Εταιρεία για τη διοργάνωση του 3ου Εαρινού Συμποσίου "Learning from the past Planning for the Future" που πραγματοποιήθηκε από 12 έως 14 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare beach Hotel στη Λεμεσό της Κύπρου.

Πρόσκληση 3η Επιστημονική Συνεδρία 2019 "Εξελίξεις στη διάγνωση και σταδιοποίηση των νεοπλασμάτων του Ουροποιογεννητικού" // 15.MAΪΟΥ.2019

Σας προσκαλούμε στην 3η Επιστημονική Συνεδρίαση της ΟΥ.Ε.Β.Ε , με τίτλο "Εξελίξεις στη διάγνωση και σταδιοποίηση των νεοπλασμάτων του Ουροποιογεννητικού", που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Εταιρείας.