ΟΥ.Ε.Β.Ε.

ΟΥ.Ε.Β.Ε.

Αναβολή 3ης Επιστημονικής Συνεδρίας

Μετά από σχετικές οδηγίες των αρμοδίων αρχών, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 3η Επιστημονική Συνεδρία με τίτλο: "Τεχνικές και δεξιότητες επικοινωνίας ιατρού-ασθενή" αναβάλλεται.

Καλή Καθαρά Δευτέρα και Καλή Σαρακοστή

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος εύχεται για εσάς και τις οικογένειές σας Καλή Καθαρά Δευτέρα και Καλή Σαρακοστή.

Παρουσιάσεις 2ης Επιστημονικής Συνεδρίας 2020 "Ιατρική βασισμένη στην τεκμηρίωση: Μία σύγχρονη και πρακτική προσέγγιση" // 26.ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.2020

Αναρτήθηκε το οπτικοακουστικό υλικό της 2ης Επιστημονικής Συνεδρίασης 2020 της ΟΥ.Ε.Β.Ε "Ιατρική βασισμένη στην τεκμηρίωση: Μία σύγχρονη και πρακτική προσέγγιση", που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας.

1η Επιστημονική Συνεδρία 2020 "ΛOIMΩΞEIΣ OYPOΠOIHTIKOY ΣYΣTHMATOΣ: H ΣYMBOΛH TOY MIKPOBIOΛOΓIKOY EPΓAΣTHPIOY" και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου η Ουρολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδος πραγματοποίησε την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα γραφεία της Εταιρείας , Οδυσσέως 13.

1η Επιστημονική Συνεδρία 2020 και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Η πρώτη επιστημονική συνεδρία της Ουρολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος για το 2020 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στη φυσική έδρα της.

Παρουσιάσεις Μετεκπαιδευτικού Μαθήματος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν οι παρουσιάσεις του τελευταίου Μετεκπαιδευτικού Μαθήματος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας για το έτος 2019.

Διοργάνωση Μετεκπαιδευτικού Μαθήματος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας από την Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος θα διοργανώσει το τελευταίο Μετεκπαιδευτικό Μάθημα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας για το έτος 2019.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επικουρικό ιατρό ουρολόγο (Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής – Πολύγυρος)

Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής – Πολύγυρος ζητεί Ουρολόγους σε θέσεις Επικουρικών Ιατρών για την κάλυψη των αναγκών της Ουρολογικής Κλινικής.

ΣΧΟΛΙΑ