ΟΥ.Ε.Β.Ε.

ΟΥ.Ε.Β.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατά τη διάρκεια του 12ου Ουρολογικού Συνεδρίου Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής της Ουρολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας για την περίοδο 2019-2021 σύμφωνα με το Καταστατικό.

Επιστολή του Αντιπροέδρου του ΔΣ της Ουρολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Σε λίγες μέρες με την διοργάνωση του 12ου Ουρολογικού Συνεδρίου Βορείου Ελλάδος ολοκληρώνεται η θητεία του του Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2017-2019.

Παρουσιάσεις 5ης Επιστημονικής Συνεδρίας 2019 "Μοριακή Ουρολογία: Μελετώντας τις παθήσεις του ουροποιητικού με σύγχρονες τεχνικές Μοριακής Βιολογίας" // 9.ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.2019

Αναρτήθηκε το οπτικοακουστικό υλικό της 5ης Επιστημονικής Συνεδρίασης της ΟΥ.Ε.Β.Ε "Μοριακή Ουρολογία: Μελετώντας τις παθήσεις του ουροποιητικού με σύγχρονες τεχνικές Μοριακής Βιολογίας", που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας.

Εξασφαλίστε την θέση σας για το 12ο Ουρολογικό Συνέδριο Βορείου Ελλάδος

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του «12ου Ουρολογικού Συνεδρίου Βορείου Ελλάδος», το οποίο διοργανώνει η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη,

Μαθήματα Εργαστηριακής Ανδρολογίας

Το εργαστήριο Ιστολογίας-Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει για έβδομη χρονιά μαθήματα με θέμα την Εργαστηριακή Ανδρολογία.

Κλειστό Workshop ενδοουρολογίας στα πλαίσια του 12 Ουρολογικού Συνεδρίου Βορείου Ελλάδος

Στα πλαίσια του 12ου Ουρολογικού Συνεδρίου Βορείου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί κλειστό Workshop ενδοουρολογίας με την ευγενική υποστήριξη της STORZ.

Πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη (Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη, που διοργανώθηκε από την Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε), την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης .

Εργασίες 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ερευνητικής Εταιρίας Ουρογεννητικής Ογκολογίας

Συνεχίζονται για 3η ημέρα οι εργασίες του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ερευνητικής Εταιρίας Ουρογεννητικής Ογκολογίας, στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace στην Θεσσαλονίκη 

Ενημέρωση του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη (Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019)

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε) διοργανώνει πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1).

ΣΧΟΛΙΑ