Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 09:11

Πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη (Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη, που διοργανώθηκε από την Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε), την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης .

Το stand της ΟΥ.Ε.Β.Ε. στην είσοδο του δημαρχείου, επισκέφτηκαν πολίτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν με έντυπο υλικό για τον Καρκίνο του Προστάτη
Το ενημερωτικό υλικό μοιράστηκε από τις 9.00 και έως τις 13.30 η ώρα και περιελάμβανε πληροφορίες σχετικά με τα συμπτώματα της νόσου καθώς και για τον προληπτικό και διαγνωστικό έλεγχο. Η κίνηση αυτή είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να μπορούν να κατανοούν και να διακρίνουν γρήγορα και έγκαιρα τα αρχικά συμπτώματα της νόσου, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικών.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε. Αναπληρωτής Καθηγητής κύριος Ιωάννης Βακαλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Καθηγητής κύριος Γεώργιος Δημητριάδης ενώ το stand επισκέφτηκε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε. κύριος Χαράλαμπος Αηδονόπουλος, οι οποίοι και παραχώρησαν συνέντευξη στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης. Το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επιδοκιμάζοντας την κίνηση της ΟΥ.Ε.Β.Ε.

Η ΟΥ.Ε.Β.Ε. ευχαριστεί θερμά το Δήμο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του χώρου και υπόσχεται ότι η Εταιρεία θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο και με άλλες δράσεις.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

ΣΧΟΛΙΑ