Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 10:52

Συμμετοχή της Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στο 3rd SPRING UROLOGICAL SYMPOSIUM

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία με την Κυπριακή Ουρολογική Εταιρεία για τη διοργάνωση του 3ου Εαρινού Συμποσίου "Learning from the past Planning for the Future" που πραγματοποιήθηκε από 12 έως 14 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare beach Hotel στη Λεμεσό της Κύπρου.

Στα πλαίσια της  Τελετή Έναρξης του Συμποσίου ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας - Ανδρολογίας και Πρόεδρος της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κος Βακαλόπουλος Ιωάννης απηύθυνε χαιρετισμό.

 

Η ΟΥ.Ε.Β.Ε με μεγάλη χαρά συμμετείχε σε δυο συνεδρίες υπό την μορφή προεδρείων και ομιλητών. Το Σάββατο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κοινή συνεδρία της Κυπριακής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, όπου συμμετείχαν ο κύριος  Ιωάννης Βακαλόπουλος και ο κύριος Σπύρος Ηλιάδης ως πρόεδροι  και ως ομιλητές οι κύριοι

  • Νικόλαος Καλογεράς: «"Η ιστορία της κλασικής διουρηθρικής προστατεκτομής. Συνεχίζει να αποτελεί τη "χρυσή σταθερά" για τη θεραπεία της ΚΥΠ ή πρέπει να αλλάξει; (TheHistoryofClassicalTransurethralProstatectomy. Is it still the “Gold Standard” for the Treatment of BPH or should it change?)»
  • Νικόλαος Κολιάκος: «Τεχνικές αφαίρεσης για BPH (Ablation Techniques for BPH)»
  • Σπυρίδων Καμπάνταης:«Τεχνικές διουρηθρικής εκπυρήνισης προστάτη (Τransurethral Enucleation Techniques of the Prostate)»
  • ΠέτροςΤσαφρακίδηςΆλλες ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι για τη θεραπεία της ΒΡΗ (Other Minimally Invasive Methods for the treatment of BPH)».

Οι συνάδελφοι- ακροατές με ερωτήματα προς τους ομιλητές πλαισίωσαν τη συνεδρία με μια εποικοδομητική συζήτηση. Στην συνεδρία «Προσθετική και επανορθωτική Ουρολογία» συμμετείχε ο κύριος Ιωάννης Βακαλόπουλος, πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε., ως ομιλητής με θέμα τη «Διαδικασία πρόθεσης πέους: Βήμα προς βήμα (Penile Prosthesis Procedure: Step by step)».
Η ΟΥ.Ε.Β.Ε συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο με ενημερωτικό stand από όπου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις δραστηριότητες της Εταιρείας καθώς και για το 12ο Ουρολογικό Συνέδριο Βορείου Ελλάδος. Η ανταπόκριση των συνέδρων ήταν μεγάλη. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους ομιλητές που έλαβαν μέρος στην κοινή συνεδρία της ΚΟΥΕ και της ΟΥΕΒΕ καθώς και την ίδια την Κυπριακή Ουρολογική Εταιρεία, για την άψογη συνεργασία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus/cyprus

 
 
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.