Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 11:13

Πρόσκληση - 14η Επιστημονική Διημερίδα Ουρολογίας της ΟΥ.Ε.Β.Ε. «Κρίσιμα ερωτήματα στον καρκίνο του προστάτη» // 21 & 22 Απριλίου 2018 // Καστοριά

H Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε.) στα πλαίσια του επιστημονικού και του κοινωνικού της έργου και πιστή στην αποκεντρωτική της πολιτική διοργανώνει επιστημονική ημερίδα στο ξενοδοχείο Λιμναίον της Καστοριάς στις 21-22 Απριλίου 2018.

Το απόγευμα της πρώτης ημέρας θα παρουσιαστούν θέματα σχετικά με τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη αδένα, που απευθύνονται στους επαγγελματίες υγείας. Το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου και στα πλαίσια του μήνα αυξημένης επαγρύπνησης για τον καρκίνο του όρχεως (“Testicular cancer awareness month") και της κοινωνικής ευαισθησίας της ΟΥΕΒΕ, θα παρουσιασθούν θέματα σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του όρχεως, που αφορούν κυρίως τους νέους άνδρες και απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Πιστεύουμε ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να λάβουν οι γονείς των έφηβων μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έγκυρη και κατατοπιστική ενημέρωση σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του όρχεως, μία πάθηση που αφορά κυρίως νεαρούς ενήλικους άνδρες.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ