Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 12:28

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερευνητικής Εταιρίας Ουρογεννητικής Ογκολογίας υπό την Αιγίδα της ΟΥ.Ε.Β.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Σας προσκαλούμε στο 6 Πανελλήνιο συνέδριο της Ερευνητικής Εταιρίας Ουρογεννητικής Ογκολογίας που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 14-16 Σεπτεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ερευνητική Εταιρεία Ουρογεννητικής Ογκολογίας (Ε.Ε.Ο.Ο.) σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Ογκολογική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλoνίκης και τις Παν/μιακές Ουρολογικές και Χειρουργικές Κλινικές του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλoνίκης και του Παν/μίου Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα της ΟΥ.Ε.Β.Ε. και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Θεσσαλoνίκης. Τα θέματα του συνεδρίου καλύπτουν προκλήσεις και διλλήματα σχετικά με τα νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και του ουροποιητικού καρκίνου, όπως τον ρόλο και την χρονική σημαντικότητα των νέων θεραπευτικών επιλογών, κληρονομικά σύνδρομα, γονιδιακά τεστ και life style, και πως αυτές οι αντιπαραθέσεις μπορούν να οδηγήσουν στη συναίνεση και στη βέλτιστη χρήση όλων αυτών σε ένα πεδίο που συνεχώς εξελίσσεται.

Στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερευνητικής Εταιρείας Ουρογεννητικής Ογκολογίας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει 23 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (Σ.Ι.Ε.–CME–CPD). 
Για το έντυπο εγγραφής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου (πατήστε εδώ)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.