Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 11:14

Δελτίο Τύπου - «Θέματα αιχμής στον καρκίνο του προστάτη» // Τετάρτη 16.11.2022 και ώρα 19.00

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ανέλαβε την επιστημονική επιμέλεια του webinar –μετεκπαιδευτικού μαθήματος Νοεμβρίου 2022 της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας με θέμα «Θέματα αιχμής στον καρκίνο του προστάτη». Η συνεδρία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Ομιλητές ήταν ο κύριοςύ  Τσακαλδήμης Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής Ουρολογίας Δ.Π.Θ. Ουρολογική Κλινική Δ.Π.Θ., Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης  με θέμα "Ενεργός παρακολούθηση για το CaP: διεθνείς οδηγίες και πρόσφατες αλλαγές", ο κύριος Καμπάνταης Σπυρίδων, Χειρούργος Ουρολόγος- Ανδρολόγος με θέμα  "Πρέπει οι Ουρολόγοι να μπορούν να «διαβάσουν» την MRI προστάτη;", ο κύριος Μουρτζίλας Ευάγγελος, Επιμελητής Α', Ουρολογική κλινική, Γ.Ν.Θ "Ο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" με θέμα" Ανοιχτό χειρουργείο στο Cap - Υπερ", ο κύριος Δημόπουλος Παναγιώτης , Χειρούργος Ουρολόγος - Ανδρολόγος με θέμα "Ανοιχτό Χειρουργείο στο Cap- Κατά" και ο κύριος Καλογεράς Νικόλαος, Επιμελητής Α', Ουρολογική Κλινική, Γ.Ν.Θ "Ο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" με θέμα " Συστηματική θεραπεία και επιλογές τοπικής θεραπείας στην ολιγομεταστατική νόσο". Στην συνεδρία προήδρευσαν οι κύριοι Βακαλόπουλος Ιωάννης Καθηγητής Ουρολογίας -Ανδρολογίας Α.Π.Θ., Α’ Ουρολογική Κλινική Α.Π.Θ. Γ.Ν.Θ. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» – Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΥ.Ε.Β.Ε.- Πρόεδρος Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας και ο κύριος Δημητριάδης Γεώργιος Καθηγητής Ουρολογίας Α.Π.Θ., Διευθυντής Α’  Ουρολογικής Κλινικής Α.Π.Θ.,Γ.Ν.Θ. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Συνολικά την ημέρα της συνεδρίας 49 μοναδικοί χρηστές παρακολούθησαν το μάθημα.
Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ευχαριστεί τους ομιλητές που έλαβαν μέρος στην συνεδρία καθώς και την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία για την συνεργασία.

Μπoρείτε να παρακολουθήσετε το μαθημα στον σύνδεσμο που ακολουθεί www.huanet.tv/mathimata2022

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος