Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 09:49

Παρουσίαση Μετεκπαιδευτικού Μαθήματος "Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του ουροθηλιακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης" // 7.ΑΠΡΙΛΙΟΥ.2021

Την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε το Μετεκπαιδευτικό Μάθημα (Webinar) με τίτλο "Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του ουροθηλιακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης".

Ομιλητές ήταν ο κος Δημήτριος Κικιδάκης, Επιμελητής Α΄ΕΣΥ, Α΄ Ουρολογική Κλινική Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «Γ. Γεννηματάς» με θέμα «Ενδοκυστική θερμοχημειοθεραπεία» και η κα Δήμητρα Μολυβά, Παθολόγος-Ογκολόγος, Γ΄ Ογκολογική Κλινική, Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» με θέμα «Ο ρόλος της ανοσοθεραπείας στον ουροθηλιακό καρκίνο της ουροδόχου κύστης» Το Μάθημα προβλήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της Ουρολογικής Εταιρεία Βορείους Ελλάδος. Συνολικά την ημέρα του σεμιναρίου 154 μοναδικοί χρηστές επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα με μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων θεατών κατά την διάρκεια του σεμιναρίου τους 114 χρήστες. Το οπτικοακουστικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στο Επίσημο Κανάλι της Εταιρείας στο Υoutube.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ