Καλώς ήρθατε στην νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Στο δικτυακό αυτό τόπο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και συνδέσμους που αφορούν γενικότερα στην Ουρολογία και στην Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ειδικότερα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος επέλεξε με προσοχή την νέα δομή της ιστοσελίδας ώστε αυτή να είναι φιλική και πρακτική.
Η ιστοσελίδα αυτή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις διάφορες πληροφορίες που αφορούν τόσο το συνάδελφο Ουρολόγο, όσο και τους επισκέπτες συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στις παρουσιάσεις που έχουν γίνει σε ημερίδες και συνέδρια που έχουν πραγματοποιηθεί-οργανωθεί από την Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ή έχουν τεθεί υπό την αιγίδα της. Η αναζήτηση γίνεται με τη βοήθεια των επιλογών-μενού που βρίσκονται επάνω και δεξιά στην οθόνη σας.
Η ιστοσελίδα μας ανανεώνεται συνεχώς και μέσα από αυτή ο συνάδελφος Ουρολόγος, ειδικευμένος ή ειδικευόμενος, μπορεί να ενημερώνεται για όλες τις επιστημονικές δραστηριότητες της ΟΥ.Ε.Β.Ε.

Καλή περιήγηση!